Presentatie trouwringen

Pieter Eisma heeft een tijdje geleden bij het Fablab een houten plank laten laseren voor bij zijn eigen bruiloft. Deze plank werd gebruikt om de trouwringen op aan te bieden. Ook na de bruiloft blijft dit een leuk en uniek aandenken aan deze bijzondere dag.

Pieter schrijft over zijn moment in het lab het volgende:

“Voor onze trouwdag wilden we onze ringen tijdens de ceremonie niet uit een doosje halen, maar op een andere manier aangereikt krijgen. Je kunt dan bijvoorbeeld een ringkussen kopen, maar wij wilden er een persoonlijke touch aan geven.

Daarom hebben we een “boomstamplak” gekocht, waar we onze namen en de trouwdatum in hebben laten laseren, in het lettertype dat we voor alles voor de bruiloft hebben gebruikt. We hadden verschillende plakken meegenomen, zodat we de juiste sterkte van de laser konden uitproberen: de letters moesten namelijk niet te diep en te donker worden en goed gecentreerd op de boomstam komen.

Na het laseren hebben we twee gaatjes in de boomstam geboord, zodat het lint daar doorheen kon. De ringen zijn met een speciale knoop vastgemaakt, zodat ze gemakkelijk met één hand losgehaald kunnen worden. Het eindresultaat is erg mooi geworden, en we hebben ook veel leuke reacties op het bord gekregen!”

trouwplank2

trouwplank1

trouwplank3